DESPRE NOI
audi despre noi

despre noi

cadum auto garage
Va ofera servicii de mecanica, electrica, vulcanizare si diagnoza auto la cele mai inalte standarde in cel mai scurt timp posibil si la cele mai bune preturi. De asemenea compania noastra comercializeaza piese auto si accesorii multi marca la preturi avantajoase.
peste 2000 de clienti anual
La doar un an de zile de la deschidere ne putem lauda cu peste 2000 de clienti ce au apelat la serviciile noastre. Printre acestia dorim sa mentionam si sa multumim unora din cei mai importanti parteneri ai nostri respectiv: GECA IMPEX P.M. SRL , OXO GRUP SRL , SC MEDIA10 SRL , UNIVERSAL SERVICE SRL , G&C AUTODEALER SRL , VELBA PARTNERS SRL , Ristorante Casale , Karevit Fitings IMPEX SRL , AUTO TOTAL, INTER CARS ROMANIA, ELIT PIESE AUTO ORIGINALE, AUGSBURG INTERNATIONAL, BARDI AUTO etc...
cine suntem?
Cadum Auto Garage este un service auto, cu o echipa tanara si determinata dar totodata cu un nivel professional ridicat, care se doreste un service de top pe piata auto din Bucuresti. In acest sens oferim servicii de calitate intr-o locatie moderna, amplasata in Sectorul 1 in Strada Nuvelei Nr.99 zona Parc Bazilescu. Ai o problema cu masina? La Cadum Auto Garage gasesti solutia. Nu este nevoie sa mergi in mai multe service-uri sa-ti rezolvi problemele. Gasesti tot ce ai nevoie, rezolvi orice problema ai cu masina ta, la Cadum Auto Garage. Profesionalismul, promptitudinea, transparenta sunt doar cateva din atributele dupa care ne ghidam in activitatea noastra de zi cu zi.
mecanic despre noi
1
2
3
4